HOROZ'UN MAÇINI TURTAY YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan müsabakalarda görev yapacak olan hakemleri açıkladı. Denizlispor'un Pendikspor'u konuk edeceği maçı Antalya bölgesi hakemi Ömer Faruk Turtay yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu hafta sonunda profesyonel liglerde oynanacak olan maçlarda görev yapacak olan hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı.

Spor Toto 1. Lig’de 8. Haftasında 9 Ekim 2022 Pazar günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Altaş Denizlispor – Pendikspor Futbol A.Ş. maçında Antalya bölgesi A Klasman hakemi Ömer Faruk Turtay yönetecek.

Burak Cansız, ve Mert Bulut’un yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise Batuhan Kolak olacak. Müsabakada Sami Şamar’ın gözlemcilik yaparken, Eser Kuruoğlu, Şaban Güven Eker ve Özgür Arif Gerçek ise TFF Temsilciliği yapacak.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig’de 9. Haftada Denizli Bölgesi Süper Lig Yardımcı Klasmanı hakemi Osman Gökhan Bilir, 7 Ekim 2022 Cuma günü saat 20.00’de Gaziantep Futbol Kulübü – Adana Demirspor maçında Sarper Barış Saka’nın yardımcısı olacak. Yine aynı klasmanda Denizli’yi temsil eden Murat Tuğberk Curbay ise 8 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 17.00’de oynanacak olan Frafort Tav Antalyaspor – Arabam.com Konyaspor maçında Mert Güzenge’ne bayrağıyla yardımcı olacak.

Klasman Temsilcisi Lütfi Koçak ise 3. Lig 3. Grup’ta 8 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak olan Efeler 09 Spor Kulübü – Bursa Yıldırımspor maçında TFF’yi temsil edecek.

Denizlispor – Pendikspor Ömer Faruk Turtay