HOROZ'UN TUZLA MAÇINI ADEM DİNEK YÖNETECEK

TAKİP ET

TFF, hafta sonunda oynanacak olan maçlarda görev alacak isimleri açıkladı. Denizlispor'un Tuzlaspor ile oynayacağı maçta Adem Cinek düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, hafta sonunda oynanacak olan profesyonel müsabakalarda görev yapacak hakem, gözlemci ve temsilcileri açıkladı. Buna göre Spor Toto 1. Lig’de 12. Haftaya ait olan maçta 6 Kasım Pazar günü saat 13.30’da Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Denizlispor’un bu zorlu maçında Ordu bölgesi hakemi Adem Cinek düdük çalacak.

İzmir Bölgesinden Hüsnü Emre Çelimli ve Ordu’dan Mehmet Şengül’ün yardımcı hakemlik yapacağı maçta 4. Hakem ise Gaziantep’den Özgür Reha Alıcı olacak. Müsabakada gözlemci olarak Deniz Dilan Gökçek yer alırken, Ömer Dalman, İlker Emir ve Onur Aydemir ise TFF temsilcisi olarak görev yapacak.

ÜMİT ÖZTÜRK DE DÜDÜK ÇALACAK

TFF’den yapılan açıklamada Denizlili isimler de yer aldı. Denizli Bölgesi Süper Lig Klasman Hakemi olan Ümit Öztürk, Spor Toto Süper Lig’in 13. Haftasına ait olan Kasımpaşa – MKE Ankaragücü maçında düdük çalacak. 4 kasım Cuma günü İstanbul Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan maçta Öztürk’ün yardımcılıklarını Samet Çavuş ve İlker Takpak yaparken, Caner Ak ise 4. Hakem olacak. Ümit Öztürk ve ekibini Mustafa Kamil Abitoğlu ve Ali Şahan gözlemleyecek.

Öte yandan Denizli Bölgesi C Klasman hakemi Harun Öztekin ise 3. Lig 3. Grup’ta 10. Haftaya ait olan 68 Aksaray Belediyespor – Artvin Hopaspor maçında yardımcı hakemlik yapacak. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Klasman Temsilcisi Lütfi Koçak, 6 Kasım 2022 tarihinde 3. Lig 1. Grup’ta 10. Haftaya ait olan Belediye Kütahyaspor – Belediye Derincespor maçında görev yapacak.

Denizlispor - Tuzlaspor