HOROZA 4 GÜN İZİN

TAKİP ET

Lige verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Özcan Bizati, öğrencilerine 4 gün izin verdi. İzin dönüşü Denizli'de topbaşı yapacak yeşil siyahlılar ikinci yarı için hazırlanacak.

2. Lig’de mücadele eden Denizlispor dün yaptığı çalışmanın ardından 4 günlük izne ayrıldı. Teknik Direktör Özcan Bizati öğrencilerini 2 Ocak’ta Şemikler’deki Haluk Ulusoy Tesisleri’nde toplayarak kampa alacak. Yeşil siyahlı takımın kent dışında bir kamp programı bulunmadığı, ikinci yarı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüreceği öğrenildi.

 

Sakat futbolcuların çokluğu dikkat çeken Horozlar’da Emre Burgaz ameliyat olmak için İstanbul’a gitti. Ameliyat olan Kemal Çetinkaya ve Berkant Gündem de 2 Ocak’ta kampa katılamayacak.

 

Diğer yandan sakatlıkları nedeniyle son maçta forma şansı bulamayan Oktay Kısaoğlu ve Mustaa Kaçan’ın tedavileri sürüyor. Her iki futbolcunun da ikinci yarıya yetiştirilmesine çalışılıyor.

 

Denizlispor’da Muhammet Özkal, Ahmet Tekin ve Samet Emre Gündüz kart cezaları nedeniyle AMED Sportif maçında forma giyemeyecek.

 

denizlispor yılbaşı izni tatil