Hotel Turan Prince Nasıl Bir Oteldir?

TAKİP ET

Antalya; yurt içerisinde tatil yapmak isteyenlerin bir numaralı adresi! Hem yerli hem de yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen Antalya'yı özel kılan çok sayıda detay mevcuttur.

 

Antalya; yurt içerisinde tatil yapmak isteyenlerin bir numaralı adresi! Hem yerli hem de yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen Antalya’yı özel kılan çok sayıda detay mevcuttur. Her şeyden önce, Antalya’nın yılın dokuz ayı tatil yapılabilecek bir şehir olduğunu söylemeliyiz. Yıllık sıcaklık ortalamasının 18 derece olduğu bir şehirdir. Bunun yanı sıra, Antalya’nın gece hayatı ünlüdür. Yolu Antalya’ya düşenler; şehirdeki tarihi ve doğal güzelliklerin tadını doyasıya çıkarabilirler. Ayrıca, Antalya sınırları içerisinde çok sayıda restoran ve bar vardır. Dünya mutfaklarına ait lezzetlerin kendisine yer bulduğu restoranlarda akşam yemeği yemek; verilebilecek en güzel kararlardan birisidir.

 

Antalya’nın avantajları bunlarla sınırlı değil! Bu şehirde herkesin bütçesine ve ihtiyacına hitap eden hayran olacağınız türden oteller de yer alıyor. Onlardan birisi de hotel turan prince! Gelin, bu otelin özelliklerine bir göz atalım!

 

Hotel Turan Prince Ziyaretçilerine Neler Vaat Eder?

 

Doğanın binbir renginin buluştuğu bir konumda kendisine yer bulan bu otelin avantajlarını anlatmakla bitiremeyiz. Her şeyden önce, denize sıfır bir otel olduğunu söylemeliyiz. Ayrıca, yemyeşil geniş bahçesi ile farkını ortaya koyar. İnsanlar; şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak bir ortamda tatil yapmanın ayrıcalığına erişirler. Buna ek olarak, otelin kaliteli hizmet anlayışı dikkat çekicidir. Otelin kendisine ait 100 metre uzunluğunda bir plajı vardır. İnsanlar; hem otelin plajında hem de açık havuzunda denize girme ayrıcalığını elde edebilirler. Ayrıca, tam da hayal ettikleri gibi güneşlenebilirler.

 

Hotel Turan Prince; ziyaretçilerine eğlence imkanları sunar. Gün boyu devam eden aktiviteler ve animasyonlar sayesinde keyifli vakit geçirmek mümkün hale gelir. Tema geceleri, aftershowları, canlı müzik programları ve daha birçok seçeneği ile göz dolduran bu oteli tercih edenler asla pişman olmayacaklardır. Buna ek olarak, otelin açık havuzuna ek olarak bir de kapalı havuzu bulunuyor. Hotel Turan Prince hakkında söyleyeceklerimiz bunlarla sınırlı değil! Müşteri memnuniyetini sonuna kadar sağlamaya çalışan bu otelin imkanları zannettiğinizden çok daha fazla! Bilhassa oyun odası, disko, alışveriş merkezi, fitness merkezi, kuaför ve amfi tiyatro da otelin müşterilerine sundukları arasında yer alır.

 

Neden Bu Oteli Tercih Etmelisiniz?

 

Hotel Turan Prince; her şey dahil konsepti ile hizmet verir. Otele gelenler; kahvaltı, öğle ve akşam yemeğini ücretsiz olarak yiyebilirler. Bunun yanı sıra, otelin belirlemiş olduğu alkollü ve alkolsüz içecekleri ücretsiz olarak tüketebilirler.

 

Hotel Turan Prince; Side sınırları içerisinde yer alır. Antalya Havalimanı’nın yanı sıra Manavgat’a, Antik Şehir Side’ye ve daha birçok yere oldukça yakındır. Buna ek olarak, aquapark otel kategorisinde yer aldığını dile getirmeliyiz. Otelde çocuk havuzu da mevcuttur. Dört ila 11 yaş aralığındaki çocuklara özel animatörler eşliğinde mini club’ta eğlenme ayrıcalığı sunulur.

Hotel Turan Prince Antalya