İbanoğlu'nun görevi belli oldu

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, görev dağılımını yaptı. Tarihte ilk kez MHK'de yer alan Ahmet İbanoğlu, 5. Bölge sorumlusu olarak görevlendirildi.

TFF’de 2022-2023 futbol sezonu öncesi yapılan genel kurulda Mehmet Büyükekşi başkanlığa seçildikten sonra kurullardaki isimler de açıklanmıştı.

Sabri Çelik’in başkanlığını yaptığı Merkez Hakem Kurulu’nda Denizlili eski hakem, önceki dönem Gençlik ve Spor İl Müdürü ve Üst Klasman Gözlemcisi olan Ahmet İbanoğlu, Denizli tarihinde ilke imza atarak kurulda yer almıştı. Sabri Çelik başkanlığında ilk toplantısını yapan Merkez Hakem Kurulu, görev dağılımını gerçekleştirdi.

Buna göre Çelik’in Profesyonel Müsabaka İcra Kurulu (PMİK) başkanı olduğu kurulda, Murat Ilgaz Başkan Vekili, EPAK Üyesi, VAR ve 3. Bölge sorumlusu, Ahmet İbanoğlu PMİK ve 5. Bölge sorumlusu olarak görevlendirildi.

Bülent Gökçü’nün 1. Bölge Sorumluluğu, EPAK üyeliği ve Plaj Futbolu Sorumlusu olduğu görevlendirmede Baki Tuncay Akkın 4. Bölge Sorumlusu, EPAK üyesi ve BAL sorumlusu, Aytekin Durmaz 2. Bölge Sorumluus ve EPAK Başkanı, Aynur Aysun Akar 7. Bölge Sorumlusu, EPAK Üyesi ve Kadın hakemler Sorumlusu olurken Recep Sürhat Müniroğlu da 8. Bölge Sorumlusu ve EPAK Üyesi olarak görev yapacak.

Ahmet İbanoğlu MHK