İbrahim Eren'e uygun ilik bulundu

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi'nde çalışan İsmahan ve Osman Demiryürek çiftinin oğulları İbrahim Eren için uygun ilik bulundu. Müjdeli haberi alan Demiryürek ailesi, 'Heyecanlıyız, mutluyuz, umutluyuz' diyerek duygularını paylaştı.


PAÜ Burada olarak 2 yaşında lösemi hastası olan İbrahim Eren Demiryürek’in ilik nakli için uygun donör arayışını gündeme getirmiştik. Aradan geçen 25 günün ardından müjdeli haber bugün Antalya Medikal Park Hastanesi’nden geldi. Aileye ulaşan hastane yetkilileri, uygun iliğin bulunduğunu ve 20 Haziran tarihinde İbrahim Eren’i hastaneye beklediklerini belirttiler.

“Heyecanlıyız, mutluyuz, umutluyuz”

Müjdeli haberi sosyal medyada paylaşan ve ayrıca bizlere ulaşan Demiryürek ailesi, “Çok sağolun, sizin sayenizde çok kişiye ulaştık. Sizin emeğiniz çok geçti o nedenle bu müjdeli haberi sizinle paylaşmak istedik” dedi.

Demiryürek ailesi, sosyal medya paylaşımında  “Gülüşüne dünyayı sığdıran yavrumuz İbrahim Eren’den müjdeli haber geldi. İbrahim Eren için ilik nakli bulundu.

Destek veren, bağış yapan herkesten Allah razı olsun. Nakil sürecinde de dualarınızı esirgemeyin. Sabır, inanç ve dua… Darısı bekleyen tüm hastalara inşallah” ifadelerini kullandı.

 

i̇brahim eren’e uygun ilik bulundu pauburada denizli denizlimuhabir ilik nakli i̇smahan ve osman demiryürek