İki Efsanenin Pazar Günü Tribündeki Yeri Hazır

TAKİP ET

Denizlispor'un eski oyuncularından Roman Kratochvil ve Thomas Abraham Abalı Denizlispor Başkan Yardımcısı Nevzat Yakı tarafından Süper Lig'e çıkmak için Pazar günü karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçına davet edildi. İki efsane futbolcu Kratochvil ve Abraham Denizli'ye geldi.


Abalı Denizlispor'un Süper Lig'e çıkmak için hafta sonu karşılaşacağı Kardemir Karabükspor maçı için yeşil-siyahlıların iki efsane ismi Roman Kratochvil ve Tomas Abraham  Denizli'ye geldi. İki efsane ismi Denizlispor'un taraftar grubu Yeşil Cephe havalimanında karşıladı.


      


Abalı Denizlispor Spor Toto 1. lig 33. hafta karşılaşmasında kendi evinde Kardemir Karabükspor'u ağırlayacak. Horoz maçtan puan çıkarması halinde 9 yıl sonra Süper Lig'e dönecek.


       


Denizlispor'un iki efsane ismi Roman Kratochvil ve Tomas Abraham ise bu coşkulu günde takımlarını yalnız bırakmadı.Denizlispor'un Süper Lig'de mücadele ettiği yıllarda takımın en önemli iki oyuncusu konumunda bulunan  Roman Kratochvil ve Tomas Abraham Başkan Yardımcısı Nevzat Yakı'nın davetlisi olarak Denizli'ye geldi.




Roman Kratochvil ve Tomas Abraham Çardak Havalimanı'nda Yeşil Cephe Tribün Lideri Zeki Turan  ve taraftarlar tarafından karşılandı.




Abalı Denizlispor Başkan Yardımcısı Nevzat Yakı’nın davetlisi olan iki efsane Pazar günü oynanacak maçta tribündeki yerlerini alacaklar.