İki ilçede alperen ocakları için görevlendirme

TAKİP ET

Son yıllarda Denizli'de teşkilatlanmaya önem veren ve her ilçede var olma hedefi ile hareket eden Alperen Ocakları Honaz ve Kale İlçelerinde de teşkilatlanarak ocak başkanı görevlendirmesi yaptı. Alperen Ocakları Honaz İlçe Başkanlığına Salih Mankır, Kale İlçe Başkanlığına Mehmet Çayabak görevlendirildi.


Ocak binasında düzenlenen törenle ilçe başkanları BBP l Başkanı İsmail Karateke tarafından görevlendirildi. Törene, Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Uçan, BBP İl Başkan Yardımcısı İsmail Gemi, BBP Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Urcu, BBP Honaz İlçe Başkanı Yılmaz Sevim, BBP Kale İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Gören, BBP Eski İl Başkan Yardımcısı Mustafa Karakaş ile davetliler katıldı.

Görevlendirilen ilçe başkanlarından Honaz İlçe Başkanı Salih Mankır’ın görevlendirme belgesini BBP İl Başkanı İsmail Karateke, Kale İlçe Başkanı Mehmet Çayabak’ın görevlendirme belgesini BBP Eski İl Başkanı Mustafa Karakaş verdi. Görevlendirilen başkanlara Türk Bayrağı ve Kuranı Kerim hediye edildi. Başkanlar hediyeleri öperek teslim aldılar.

Diğer ilçelere de atama yapılacak

Törende konuşan Denizli Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Karateke görevlendirilen ilçe başkanlarına başarılar dileyerek “Yaklaşık bir buçuk yıl önce genç ve dinamik bir kadro ile göreve geldik. Gelir gelmez siyasi hareket gençlik kolları, kadın kolları ve ilçe teşkilatları ile güçlüdür dedik ve bu doğrultuda çalışmaya başladık. Yine aynı şekilde ilçe kongrelerini büyük oranda tamamladık. Salgın sürecine rağmen şu anda dokuz ilçemizde kongreler tamamlandı.

Salgın nedeniyle uygulanan yasakların kalkması nedeniyle tekrar harekete geçerek gençlik teşkilatlarımızı aktif hale getirmek için bütün gücümüzle çalışmaya başladık. Bu şekilde Honaz ve Kale İlçemize atamalar yaparak partimizin gücüne güç katmayı hedefledik” dedi.

Honaz Kale alperen ocakları denizli alperen ocakları Salih Mankır Mehmet Çayabak