İlçede ağaçlar yerinden söküldü

TAKİP ET

Denizli'nin Kale İlçesi'nde gece çıkan fırtınada ağaçlar yerinden söküldü. Kale Belediyesi'ne bağlı ekipler gece saatlerinden bu yana fırtınanın yarattığı zararları gidermek için hummalı bir şekilde çalıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ilimizde gece saatlerinden başlayarak tüm gün sürecek fırtına uyarısında bulunmuştu. Gece saatlerinde hızı 90 kilometreye kadar yükselen fırtına nedeniyle çatı uçması ve ağaçların sökülmesi gibi olaylar meydana geldi.


Denizli'nin Kale İlçesi'nde de gece yaşanan fırtına nedeniyle ağaçlar yerlerinden söküldü. Kale Belediyesi ekipleri gece boyunca fırtınanın yarattığı zararı en aza indirmek için hummalı bir çalışma içerisine girdi.



Sabah saatlerinde ise fırtınanın etkileri iyice belli oldu. Kökünden sökülen ağaçlar yolları kapadı. Bazı evlerin çatıları sökülürken, dalları kopan ağaçlar bazı araçlara da zarar verdi.


Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, ilçe halkını yaşanacak zararlar konsunda uyardı. Sağınç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,


"İlçemizde gece saatlerinde etkili olan fırtınadan dolayı zarar gören mahallelerimize ekiplerimiz hemşehrilerimizin mağduriyet yaşamaması için çalışmalarını sürdürüyor.
Elektirik kesintilerine, Soba zehirlenmeleri, ağaç devrilmelerine, çatı altlarına, karşı dikkat edip tehlikeli noktalardan uzak duralım." ifadelerine yer verdi.

denizli kale kale belediye başkanı mehmet salih sağınç fırtına meteoroloji genel müdürlüğü denizlimuhabir muhabir denizli haberleri haberler haber ağaç sökülmesi çatı uçması