İldiz'le Yollar Ayrıldı

TAKİP ET

Yukatel Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz ile yollar tek taraflı olarak anlaşıldı ve İldiz klupten ayrıldı.

 Lige iyi bir başlangıç yapmasının ardından üst üste 5 maçtan da galibiyet çıkaramayan yeşil-siyahlı klüpte tecrübeli teknik direktör ile yönetim tek taraflı olarak Yücel İldiz'in anlaşması fesih edildi.
 
Başarılı teknik adam geçtiğimiz sezon 1.ligde geldiği Denizlispor'un başında başarılı bir grafik çizerek takımı şampiyonluğa götürmüş ve 9 yıl aradan sonra Horozları Süper Lige çıkarmıştı. Sezon başında alınan 2-0'lık Galatasaray ve Antalyaspor galibiyetlerinin ardından 5 maça çıkan İldiz, 3 mağlubiyet 2 beraberlik elde etti. son olarak 7.hafta Yeni Malatyaspor karşısında 5-1 gibi ağır bir yenilgi alan Denizlispor'da Yücel İldiz ile yollar ayrıldığı duyuruldu.  

Konuyla ilgili olarak Denizlispor Klubünden bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada;"Kulübümüz profesyonel futbol takımının durumu Yönetim Kurulumuzca değerlendirilmiş olup Teknik Direktörümüz Yücel İLDİZ’in sözleşmesinin tek taraflı olarak Kulübümüzce fesih edilmesine karar verilmiştir.

Sayın İLDİZ’e Kulübümüze yaptığı katkılardan ötürü teşekkür eder profesyonel hayatında başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.
 

yücel ildiz istifa denizlispor ali çetin yönetim horoz süper lig