"İLİMİZDEKİ YABANCI YATIRIMCI SAYISI 128 OLDU"

TAKİP ET

Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, bugün düzenlediği basın toplantısı ile 2 . yılını değerlendirdi.  Üye sayılarının 17 bini aştığını ifade etti.

Denizli Ticaret Odası’nda üyelerin her ihtiyacına yetişmek için her türlü alt yapı hizmetine büyük önem verdiklerini anlatan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, “Eğitim alanında, 2 yılda 3 binden fazla mezun verdik. İnsanlarımızı meslek sahibi yaptık” diyen Erdoğan, “Eğitimin önemini bildiğimiz için ilçeler açıldık, hizmeti vatandaşın ayağına götürmeye başladık. Tüm ilçelerimizde kalifiyeli eleman yetiştirmek için çeşitli kurslar açacağız”. Dedi.
YABANCI SERMAYE ARTTI
Erdoğan, “ 2 yıl önce göreve başladığımda Denizli’de 73 adet yabancı sermnayeli şirket vardı. Bugün bu sayı 128’e ulaşmıştır. İlimizdeki müteşebbis insanlarımızın ve Odamızın gayretleri ile yabancı sermaye girişi her geçen gün artmaktadır. Bu ekonomimiz açısından sevindiricidir.
TEKNİK DESTEK PROJEMİZ ÖNEMLİ
500 TOBB üyesi arasından Denizli Ticaret Odası olarak,  5 milyon Euro Tekstil Teknik Destek Projemize destek almayı başardık. OSB’de kısa sürede hazırlıklarımızı tamamlayıp, projemizi uygulamaya koymaya başlayacağız.
168 MİLYON KREDİ VERDİK
Ticaret Odası olarak, nefes kredisi adı altında bugüne kadar KOBİ’lerimize 168 milyon lira kredi dağıttık.  300 üyemizi çeşitli fuarlara götürerek, ufuklarını genişlettik yeni Pazar bulmalarına imkan sağladık. “ diye konuştu.