İLK ADAY: SELAMİ URHAN

TAKİP ET

2 Temmuz'da Olağanüstü Kararı alan Denizlispor'da ilk aday Selami Urhan. Denizlispor da 1999-2000 yıllarında başkanlık yapan Urhan'ın adaylığını Pazartesi günü düzenleyeceği toplantı ile kamuoyuna açıklayacağı öğrenildi.

Denizlispor'da en büyük  sorununun para olduğunu bilen Selami Urhan'ın takımın problemlerini çözmek için 10 milyon lira ayarladığı, bu parayı kulübün sıkıntılarını çözmek için harcayacağı kaydedildi.


Selami Urhan adaylığı ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı ile de görüşüp, kendisine destek istemişti. Urhan, çalışmaları çerçevesinde; , "Mevcut yönetim başarısızdır. Yönetime talip olanlar çıkacaktır. Sonuçta, mevcut yönetimi kentin ileri gelenleri getirdi. Geldikleri gibi gitmesini bilmeliler.Yeni sezonda da geçen yılın sıkıntıları yaşanır ve transfer yasağı kalkmazsa, 2. Lig'e düşeriz ve uzun yıllar çıkamayız. Acilen genel kurul kararı alınmalı" şeklinde açıklama yapmıştı.

Urhan devamla: ""Kentin önemli bir markası olan Denizlispor'u, Süper Lig'e taşıyabilecek ekibi yaratacağız. Üst sıraları zorlayan takım oluşturulmalı. Bu kentin ileri gelenleri Denizlispor'a destek vermeli. O insanları bu memleket yetiştirdi. Denizli'ye borçları var." demişti.