"İLK OYUM MHP'YE"

TAKİP ET

Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra  Milletvekili adayı Ferudun Ünal, sanayi esnaflarını ziyaret etti, sanayide çalışan gençlerle sohbet etti, ilk oyunu kullanacak gençlerden 'ilk oyum MHP'ye' sözü aldı.

MHP Milletvekili adayı Ferudun Ünal, Denizli’de ayak basılmadık yer bırakmıyor. İlçeleri ve köyleri karış karış dolan Ferudun Ünal,  dün de sanayi bölgesindeki esnafları dolaştı.

Esnaflarla sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Ünal,  “Bugüne kadar verdiği tüm sözleri tutan ve Türkiye’nin yılmaz bekçiliğini yapan MHP’nin, Yeni Yüzyıl Türkiye’sinde de üzerine düşeni yapacak ve vatanın bölünmez bütünlüğü için elini taşın altından çekmeyecektir. MHP Türkiye’nin sigortasıdır. Ülkemizin refahı ve istikbali için çalışan Milliyetçi kadroların iş başında kalması çok önemlidir.”dedi.

Sanayide çalışan ve 18 yaşını dolduran kalfalarla da sohbet eden MHP milletvekili adayı Ferudun Ünal, “Gençler sizler ilk kez oy kullanacaksınız ve ilk oy bizce çok önemlidir. Bu nedenle ülkenin istikrarının devamı için, PKK’nin destekçisi oluşumlara yetki vermemek için oyunuzu MHP’ye istiyorum.” Diye konuştu.

Ünal, sohbetin ardından gençlerden İLK OYUM MHP’ye”sözünü alarak gezisine devam etti.

 

 

MHP milletvekili adayı Ferudun Ünal ilk oyum