İLK VERİLER GELİYOR

TAKİP ET

YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından ilk veriler kamuoyu ile paylaşılmaya başlandı. Gelen ilk veriler yarışın pek çok ilçede başa baş geçtiğini gösteriyor. Merkezefendi ve Pamukkale'de CHP adayları önde. 

Yüksek Seçim Kurulu’nun yayın yasaklarını kaldırmasının ardından ilk veriler paylaşılmaya başlandı. Denizli’de sandıkların yüzde 13’ü açıldı. Ajansların verilerine göre sandıkların yüzde 2’sinin açıldığı Merkezefendi’de Şeniz Doğan yüzde 52’lik oy oranı ile yarışı önde götürüyor.

 

Pamukkale’de ise sandıkların yüzde 1’i açıldı. İlk verilerde CHP adayı Ali Rıza Ertemur yüzde 32,32 oy oranı ile yarışı önde götürüyor. AK Parti adayı Pekdemir ise yüzde 28,37 oy oranına sahip.

 

Denizli’nin büyük ilçelerinden Acıpayam’da CHP adayı Levent Yıldırım’ın, Çivril’de CHP adayı Semih Dere’nin, Tavas’ta CHP Adayı Kadir Tatık’ın yarışı önde götürdüğü ilk verilerde ortaya çıktı.

 

Çameli’de AK Partili Cengiz Arslan rakiplerine fark atarken Beyağaç’ta YRP adayı Sezayi Pütün, Çardak’ta İYİ Parti adayı Mehmet Çakmak yarışta önde görülüyor.

 

Denizli’de sandıkların çok küçük bir bölümüne ait sonuçlar kayıtlarda yer aldı.

 

Ali Rıza Ertemur Şeniz Doğan