İlk Yarı Tamamlandı! 2-0

TAKİP ET

Süper Ligin 7.haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkan Yukatel Denizlispor ilk yarıyı 2-0 geride tamamladı. İlk yarıya hakem Bülent Birincioğlu verdiği kararlarla damga vurdu. İlk yarıda ev sahibi takım büyük ölçüde üstünlük kurdu. İşte ilk yarının detayları...

Süper Lig'in 7. haftasında Yukatel Denizlispor deplasmanda Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Saat 20:30'da başlayan mücedelede de her iki takımda 3 puan için mücadele etti. Maçın ilk yarısında 2 gol yiyen yeşil siyahlı ekip maçın ilk devresini 2-0'lık bir mağlubiyet ile tamamladı. Yeni Malatyaspor'un ilk yarıdaki gollerini ise 28. dakikada penaltıdan ile Adis Jahovic attı. 34. dakikada atağı geçen Yeni Malatyaspor Mitchell Donald golüyle durumu 2-0 yaparak takımını rahatlattı. 
 
Maçta sarı-kırmızılı ekibin penaltı pozisyonu tartışılırken bu pozisyonda penaltıyı yapan Oğuz Yılmaz ve ardından hakeme itirazda bulunan kaptan Sapunaru ve Tiago Lopez sarı kart gördüle. Karşılaşmada bir pozisyonda ise hakem tartışmalı bir şekilde Hugo Rodellega'nın golünü ofsayt gerekçesiyle saymadı. 

Denizlispor ligin ilk 6 haftasında 8 puan alırken, Yeni Malatyaspor ise 7 puan aldı. İki ekip en son 8 Ocak 2019'da karşılaşmış ve bu maçı Yeni Malatyaspor 1-0 kazanmıştı.Maçı Trabzon bölgesi Üst Klasman Hakemi Bülent Birincioğlu yönetti. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını İlker Takpak ve Abdullah Bora Özkara üstlendi. Mücadelenin 4’üncü hakemi ise Mustafa Aydın oldu. VAR’da Özgür Yankaya, AVAR’da Esat Sancaktar görev yaptı.
 

yeni malatyaspor-denizlispor süper lig