İMAMOĞLU VE ÇETİN KİTAPLARINI TANITTI

TAKİP ET

Denizlimuhabir köşe yazarları İbrahim İmamoğlu ve Muzaffer Çetin, Denizli tarihine ışık tutacak 'ZAVİYE'DEN ZEYVE'YE' , ÇARDAK TARİHİ ve TAVASLI OSMAN AĞA isimli 3 ayrı kitabını basın toplantısı ile tanıttı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarında yayınlanan son kitapların tanıtımı Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımıyla yapıldı.

Denizlimuhabir’in köşe yazarı İbrahim İMAMOĞLU ve önümüzdeki günlerde tarihi yazılarıyla sitemiz köşe yazarları ailesine katılacak olan Muzaffer ÇETİN’in kitap tanıtımı basın toplantısı ile tanıtıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın katılımı ile yapılan kitap yazarları tanıtımnde Yazarımız İbrahim İMAMOĞLU, bizzat kendisinin kaleme aldığı  “ZAVİYE'DEN ZEYVE'YE” kitabını tanıtı. Muzaffer ÇETİN ile ortaklaşa emek verdiği ÇARDAK TARİHİ ve TAVASLI OSMAN AĞA isimli kitaplarının da tanıtımını yapan İMAMOĞLU, “Önümüzdeki günlerde açılacak Kitap Fuarı’nda kitaplarımız okuyucularla buluşacak. Gelecek kuşaklara kaynak oluşturacak kitaplarımız, evlerimizde kütüphanelerde bulunması gereken türden önemli araştırmalar içeriyor. dedi.

Muzaffer ÇETİN ise, “ÇARDAK TARİHİ ve TAVASLI OSMAN AĞA kitapları adından da anlaşılacağı gibi geçmişe ışık tutuyor. Yaşanmış gerçek hikayelere yer veriyor. Denizliliyim diyen herkesin okumasu gereken bir kitap. Tüm okuyucularımızı 2 Nisan’da Fuara imza günümüze bekliyoruz.” diye konuştu.