İMKANSIZ GİBİ

TAKİP ET

Uz yönetimindeki Denizlispor tarihinde ilk kez 3. Lig'e düşmeye bu kadar yakın. Yeşil siyahlıların Aksaray beraberliği ligde kalma umutlarını biraz daha tüketti.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Denizlispor bir yandan imkansızlıklarla boğuşurken bir yandan da ligde kalma savaşı veriyor. Mehmet Uz’un başkanlığa geldiği tarihten itibaren gün yüzü görmeyen Horozlar tarihinde ilk kez 3. Lig’e bu kadar yakın.

 

Yeşil siyahlılar dün evinde ağırladığı Aksaray maçında elde ettiği beraberlikle ligde kalma umutlarını daha da tüketti. Konuk ekibin uzatma dakikalarında bulduğu beraberlik golü camiada şok etkisi yarattı. Puanını 29’a çıkaran yeşil siyahlılar sıralamada 18’nci basamaktaki yerini korudu.

 

Matematiksel olarak ligde kalma umutlarını hala koruyor olmasına rağmen işi hiç de kolay olmayan yeşil siyahlıların geride kalan son üç maçta mucizeler yaratması, rakiplerinin de puanlar kaybetmesi gerekiyor.

 

Kalan haftalarda play-off mücadelesi veren İskenderunspor ile son hafta ligde kalma savaşı veren Derincespor’a konuk olacak yeşil siyahlılar 35’nci haftada ligden düşmesi kesinleşen Uşakspor’u konuk edecek.

 

Yeşil siyahlı takım önündeki üç maçı kazansa bile Sarıyer, Düzce, Derince, Etimesgut ve Arnavutköy’ün puan kayıplarını bekleyecek.

 

Transfer yasağı devam eden, mevcut futbolcularının ödeme alamadıkları için federasyona başvurduğu Horozlar’ın önümüzdeki sezon planı ise henüz belli değil.

 

DENİZLİSPOR