İmzalar atıldı, kooperatif üyeleri büyük indirim hakkı kazandı

TAKİP ET

Denizli'de yıllardır nano teknoloji kullanarak farklı kumaşlar üreten ve bu kumaşlardan farklı ürünler geliştiren Evteks Firması ile Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAY-KOOP) arasında indirim protokolü imzalandı.

Özellikle yatalak ve engelli hastalarda bası yaralarını önleyen özel kumaştan üretilen setlerle birlikte iki yüzden fazla ürünün bulunduğu firmanın sitesinden alış veriş yapan kooperatif üyeleri yüzde 15 indirim alacak. Üyeler ücretsiz kargo imkanından da yararlanacak.

Denizli’de Evteks Tekstil ve Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAY-KOOP) arasında üyelere yönelik indirim anlaşması protokolü imzalandı. Firma tarafından nano teknoloji kullanılarak geliştirilen özel kumaştan üretilen engelli ve yatalak hastaların vücutlarında bası yaralarının oluşumunu engelleyen setlerle birlikte firmanın tarafından üretilen iki yüzden fazla tekstil ürünün satıldığı sitelerden alış veriş yapan kooperatif üyeleri yüzde 15 indirim hakkı kazanacak.



Firmanın internet üzerinden satışa sunduğu ürünleri indirimli alacak olan kooperatif üyeleri kargo ücreti de ödemeyecek. Kooperatif binasında Evteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Teknik Tekstil Tasarımcısı Dr. İsa Dal ve Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAY-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varol, bir araya gelerek indirim protokolünü imzaladı.

Özel kumaş altı yıllık çalışmayla üretildi

Evteks Tekstil olarak nano teknoloji kullanarak farklı kumaşların üretimini yaptıklarını, Belçika Genf Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ve TÜBİTAK desteğiyle üzerinde altı yıl çalışıldıktan sonra yatalak hastalarda bası oluşumunun engellenmesinde destek olan ‘DECUBİTEX’ ismi verilen kumaşı ürettiklerini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İsa Dal, kumaşın farklı bir özelliği olarak temas ettiği bölgede vücut ısısını iki derece düşürerek bakteri oluşumunu engellediğini, kıl dönmesi rahatsızlığının oluşumunu ortadan kaldırdığını söyledi. 

Evteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Teknik Tekstil Tasarımcısı Dr. İsa Dal, “Bugün HAYKOOP Kooperatifinde yaptığımız görüşmelerle istişarelerde çok güzel bir protokol imzaladık. Yaptığımız protokolün içeriği de 16 binden fazla kooperatif üyesinin yatalak hastaları, tekerlekli sandalyeye bağımlı hastalara ürünlerimizi bunun için özel geliştirdiğimiz ürünlerimize yüzde 15 indirim sağladık. Bu HAYKOOP üyelerine özel bir indirim çalışması oldu. Mehmet Varol başkanımıza ilgisi ve teveccühünden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kooperatif üyeleri için büyük fırsat

İmzalanan indirim protokolüyle kooperatif üyelerinin çok büyük bir alış veriş fırsatını yakaladığına dikkat çeken Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği (HAY-KOOP) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Varol, “Bugün Evteks firmamızla görüşme yaptık. Görüşmemizde güzel şeyler ortaya çıktı. Bir protokol imzaladık.

Bu protokolle, bizim tüm ortaklarımız, HAYKOOP ortaklarımız. İnternet üzerinden satılan her türlü üründen Evteksle yaptıkları her alış verişten yüzde 15 indirim alacaklar. Bunun gerçekten ihtiyacı olan yatalak hastası olan ortaklarımız için çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu anlamda da firmamızla böyle bir işbirliği yaptık” dedi. 

Sistem nasıl çalışıyor?

HAYKOOP üyeleri Evteks Tekstil firmasının kendi sitesinden veya Evteksin sanal dükkanlarının bulunduğu tüm alış veriş sitelerinden firmaya ait iki yüz çeşit üründen istediklerinden alış veriş yapabilecekler. Alış verişi tamamlayan kooperatif üyeleri sepete ekle bölümündeki butona (HAYKOOP) yazdıklarında kasada direk yüzde 15 indirim kazanacaklar. Aynı zamanda siteden alış veriş yapan kooperatif üyelerine satın aldıkları ürünler adreslerine özel ambalajlarında ücretsiz kargoyla gönderilecek.

Evteks Firması Denizli Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği HAY-KOOP Mehmet Varol Dr. İsa Dal