İnamlık: "15 Temmuz, tüm Türkiye'nin zaferidir"

TAKİP ET

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olması dolayısıyla basın mesajı yayımladı.

Başkan İnamlık mesajında; “Binlerce yıllık tarihinde zor dönemleri geride bırakan aziz milletimiz, 15 Temmuz 2016 günü  hain darbe teşebbüsüne şahit olmuştur. FETÖ tarafından gerçekleştirilen bu hain darbe girişimi, Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, milli iradeyi ve demokrasiyi ortadan kaldırmayı hedeflemiştir.

Milletimiz, tarih boyunca içinde bulunduğu imkânsızlıklara ve yokluklara rağmen, şanlı bayrağımızı vatanımızın dört bir tarafında  gururla dalgalandırmak için birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmiştir.

FETÖ’nün bu hain kalkışması karşısında büyük bir kahramanlık örneği sergileyen aziz Milletimiz, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara çıkarak, canı pahasına imanı, inancı, bağımsızlık ve vatan aşkı ile Ülkesine, devletine, demokrasiye ve egemenliğine sahip çıkmıştır. 15 Temmuz, tüm Türkiye'nin, milletimizin tüm fertlerinin zaferidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmak üzere canlarını feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
 
 

hüseyin i̇namlık: 15 temmuz tüm türkiye in zaferidir 15 temmuz