İnce Topuklu

TAKİP ET

Topuklu ayakkabı giyen kadınların kendilerinden daha emin yürüdükleri bilinmektedir. İnce topuklu ayakkabılar kadınların en çok tercih ettikleri modellerdir.

Topuklu ayakkabı giyen kadınların kendilerinden daha emin yürüdükleri bilinmektedir. İnce topuklu ayakkabılar kadınların en çok tercih ettikleri modellerdir. Stiletto olarak da adlandırılan ince topuklu ayakkabılar en kadınsı ayakkabı türü olarak kabul edilmektedir. Bu model ayakkabılar boyunuzu daha uzun göstermenin yanında sizin kendinizden emin hareket etmenizi sağlayacaktır.

Bu ayakkabı modellerinin birkaç çeşidi bulunmaktadır. Ancak hepsinin ortak bir noktası vardır. Bu modellerin hepsi sizi çok daha uzun ve şık göstermek için tasarlanmıştır. İnce topuklu ayakkabılar bugün piyasadaki en yüksek topuklu ayakkabılardır. Stiletto olarak adlandırılan topuk, parmak ucunda bir noktaya doğru daralan sivri, dar bir topuktur. Bu topuklar metal veya plastikten yapılmaktadır. İnce topuklu ayakkabılar genellikle etek ve elbiselerle giyilmektedir.

İnce Topuklu ve Rahat Ayakkabılar

Günümüzde kadınlar daha feminen gösterdiğini düşündükleri için ince topuklu ayakkabı giymektedir. Stilettolar ayrıca diğer topuklu ayakkabılara göre daha fazla denge sağlar. Ayrıca bu modeller yürürken kendinizi daha güvende hissetmenize yardımcı olur. İnce topuklu ayakkabıların farklı renk ve modellerine ulaşmak isteyenler https://www.jabotter.com/ince-topuklu-ayakkabi sayfasını ziyaret edebilir.

 

ince topuk ayakkabı