İnceören, taraftarı takıma destek olmaya çağırdı

TAKİP ET

Altaş Denizlispor Başkan Yardımcısı Ali İnceören'den de taraftara davet var.  İnceören pazar günü oynanacak  Keçiörengücü maçı için taraftarı tirübünleri doldurmaya çağırdı.

Aslen Denizlili olup, Almanya’da yaşayan iş insanı Ali İnceören,  Denizlispor’un  yeni  yönetiminde başkan yardımcısı olarak görev aldı. Başkan Mehmet Uz’un kendisine yaptığı daveti kırmayarak yönetime giren Ali İnceören, “Bir ayağım  Almanya’da, bir ayağım Denizli’de yaşamaya başladım. Bu zorlu süreçte yönetimdeki diğer  arkadaşlarımla birlikte bu onurlu görevi üstlenmekten dolayı mutluyum. “dedi.
 
Her ay Almanya-Denizli arasında mekik dokuduğunu ifade eden Denizlispor Başkan Yardımcısı Ali İnceören, “Almanya’da kendi işlerimin yoğunluğu varken, bir yandan da Denizlispor’umuzu yalnız bırakmamak için bu zorlu göreve gelmeyi kabul ettim. Bu takım bizim.

Denizlili olan her taraftarın  bu takıma destek vermesini, sahip çıkmasını bekliyoruz. Denizlispor taraftar gruplarından da beklentimiz çok büyük.  Takımı yalnız bırakmamalarını istiyoruz.  Taraftar olmazsa başarı olmaz onun için pazar günü oynanacak olan Denizlispor- Keçiörengücü maçına tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.

 

Altaş Denizlispor Başkan Yardımcısı Ali İnceören taraftara davet