İnsanlığın ihtiyacı Ramazan Hoşgeldin...

TAKİP ET

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, Mübarek ayların sonuncusu, Ramazan Bayramı'nın müjdecisi ve Müslümanlar için Oruç ayı olan Ramazan ayı münasebetiyle yaptığı açıklamada, "Böyle kutsal günlerde birbirimizi anlamaya ve hoşgörüye ihtiyacımız var." dedi.

Kurtuluşa ermenin Allah'a olan kulluk borcumuzu yerine getirmekle mümkün olacağını kaydeden Güngör, "11 ayın sultanı, gönüllerimizi arındırdığımız, yoksulları daha fazla  gözettiğimiz Ramazan ayı, inşallah kurtuluşumuza vesile olur." diye konuştu.
AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, açıklamasına şöyle devam etti: "Ramazan ayı, kalplerin dirildiği, gönüllerin aydınlanıp coştuğu, nefislerin kırıldığı, insani vasıfların tekrar hatırlandığı manevi yaşamı dolu olan bir aydır.
İnsanlığın ufuklarını karartmış olan bilgisizlik, delalet ve vahşet bulutları, bu ayda sevgili peygamberimizin şahsında bütün insanlığa gönderilen Kur’an-ı Kerim’in evrensel mesajlarıyla dağılmış, cehaletin yerini bilgi, haksızlığın yerini adalet ve düşmanlığın yerini de sevgi ve barış almıştır., Kur’an-ı Kerim’in bu ayda indirildiği ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini içinde barındıran kutsal bir aydır...
1.5 milyarlık islam dünyasının Ramazan ayını tebrik ediyor,Din kardeşlerimizle aramızdaki birlik,beraberlik ve dayanışmanın arttıgı bir ay olamasını ve bundan sonraki aylarında Ramazan ayının uhrevi havasında devam etmesini cenabı Allahtan niyaz ediyorum..
Merkezefendi ilçemize Denizlimize ve Ülkemize hayırlı ramazanlar diliyorum.."