"İP, PKK'NIN SESİ HALİNE GELDİ"

TAKİP ET

MHP Milletvekili adayı Ferudun Ünal, 24 Haziran'da ilk kez seçimlere girecek olan İP'in PKK'nın sesi haline geldiğini belirterek, seçmenleri uyardı.

Ferudun Ünal, HDP’nin eş partisi haline gelen İP’in tamamen PKK ve Fetö ağzıyla siyaset yaptığını da belirterek, “ilk kez seçimlere katılacak İP partisi, Kandilin PKK’nın eş partisi haline gelmiştir. Emirleri Kandilden ve Amerika’dan alan İP’e verilecek her oy, vatana sıkılacak kurşundur. Sahte ülkücü İP, Milletini ve Bayrağını seven vatandaştan gereken cevabı sandıkta alacaktır.” dedi.

Ak Parti ile yapılan ittifakın önemine de değinen, MHP adayı Ünal, "Cumhur İttifakı milli duruştur, millete beka, şühedaya vefadır. Cumhur İttifakı, Cumhuriyetin iradesi, milletin ta kendisidir. Cumhur İttifakı milli aklın ürünüdür. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, bu aklın neticesidir. Cumhur İttifakı adaletin, ahlakın, sabrın, huzurun, sükunetin, istikrarın, birliğin güvencesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ise bu güvencenin hareket ve yönetim merkezidir." diye konuştu.