İrdem: "Son dakikaya kadar takımı güçlendireceğiz"

TAKİP ET

Denizlispor'un çiçeği burnundaki yeni yönetim kurulu üyeleri, Horoz'un ligdeki sırasını en üstlerde tutmak için peş peşe transferleri patlatarak, takımı yeniden kurdu.

Göreve geldikleri 3 haftalık sürede transfer yasağını kaldıran ve  hemen ardından 15 futbolcuyu renklerine bağlayan Denizlispor’un başarılı ekibi “bizi izlemeye devam edin” mesajı verdi.

Denizlispor’un transferlerinde önemli bir paya sahip olan Kulübün Futbol Şubeden sorumlu başkan yardımcısı Necip İrdem, ayaküstü Denizlimuhabir’in sorularını cevapladı.



Transfer yasaklarının kaldırılması ve hızlı transfer sürecini denizlimuhabir.com’a değerlendiren Necip İrdem; “Transfer yasaklarının bitimine 3 gün kala, taraftarlarımıza 1 yabancı 3 yerli futbolcu sürprizlerimiz olabilir, görüşmelerimiz sürüyor. Bu oyuncuların ikisi forvet, biri orta saha diğeri ise kanat oyuncusu. Bu oyuncuları da renklerimize bağlayarak, transferi tamamlamak istiyoruz. Taraftarımız bize güvenmeye devam etsin”

YENİ TRANSFERLER BUGÜN İLK SINAVINDA

Bugün Antalya’da Ankaragücü ile yapacağımız maçta yeni transferlerimizden 8-9 futbolcunun ilk 11’de yer almasını bekliyorum. Bunlardan birisi de Onazi. Takımın antrenmanlardaki uyumu çok iyi. Kulüpte  birlik beraberlik hakim. Morallerimiz çok üst seviyede. Bu futbolculara da yansıyınca inşallah başarıda birlikte gelecektir.

Yeter ki taraftarlarımız bize güvenmeye ve destek vermeyi sürdürsünler. Biz Denizli için Denizlispor için boynumuzu taşın altına koyduk.

İyi bir takım oluşturduk. 1. Lig’i en üstte bitirip, bu yıl play-off’ta mücadele etmek istiyoruz.” diye konuştu.


 

Necip İrdem denizlispor futbol şubeden sorumlu