İŞ DÜNYASINDA HEDEF, GİRİŞİMCİLİK VE LİDERLİK

TAKİP ET

Pamukkale Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen 'İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik' konferansı, iş dünyasından önemli konukları ağırladı.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Tuncay Engin, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan PAÜ İşletme Kulübü Başkanı Sedat Ünal, “İlkeli ve azimli çalışma arzusu ile geleceğe sağlıklı bakabilen, liderlik, girişimcilik ve sosyal sorumluluk alanlarında başarılı organizasyonlara ev sahipliği yapan bir aileyiz. Amacımız kendi sektörlerinde başarılı olan işadamlarını öğrenci arkadaşlarımızla buluşturmak, kariyer planlaması yapmalarına destek olmaktır” dedi.

Öğrenci topluluğunun böyle bir organizasyonu başarılı bir şekilde hayata geçirmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Tuncay Engin ise, üniversite yönetimi başta olmak üzere etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından konferansa geçildi. Akbank İnsan Kaynakları Organizasyonel Gelişim Bölüm Başkanı Kayhan Yavaş, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı ile DYO Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran öğrencilerle bir araya geldi.

Konuşmacılar, kariyerlerinde dikkat etmeleri gereken noktalar, kariyer basamaklarını daha hızlı çıkma yolları, özel sektörde çalışma hayatı, bankacılık, CV hazırlarken dikkat edilmesi gerekenler gibi birçok konuda bilgi vererek; kendi hayatlarından kesitlerle deneyimlerini paylaştılar.

Konuşmacılara katkılarından dolayı şilt takdim edildi.

Gün boyu süren etkinlikte öğrencilere katılım belgesi verilirken, staj için de başvurular kabul edildi.