İş İnsanı Karahan BBP'den Aday Adayı Oldu

TAKİP ET

14 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek 28.Dönem Milletvekili seçimlerine kendi ad ve amblemi ile girecek olan Büyük Birlik Partisi'nde iş insanı Ramazan Karahan, Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Karahan açıklamasında,” Büyük Birlik Partisi olarak şiar edinmiş bir siyasi hareketiz. Bizler Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun mirası temiz ve ahlaklı siyasetin yüzleriyiz. Bu sebeple milletimizin her zaman hizmetçisi olmak, bizlere verilmiş en anlamlı görevdir”dedi.

 

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın içinde katılım sağlayacak Büyük Birlik Partisi’nde Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Ramazan Karahan 28.Dönem Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Karahan yaptığı açıklamada,” Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici beyefendinin liderliğinde gittiğimiz 28.Dönem Milletvekili seçimleri için, biz Nizam-ı Alemin savunucuları olarak İ'la'yi Kelimetullah davamızda, milletimize hizmetkar olmayı Büyük Birlik Partisi olarak şiar edinmiş bir siyasi hareketiz.

 

Bizler Şehit Liderimizin mirası temiz ve ahlaklı siyasetin yüzleriyiz. Bu sebeple milletimizin her zaman hizmetcisi olmak, bizlere verilmiş en anlamlı görevdir. Bizlere biçilen görevlerin anlamlarını çok iyi bilerek çıktığımız bu yolda Milletvekili aday adayı olduğumu siz değerli dostlarımla ve tüm kamuoyu ile paylaşmak isterim, Allah yar ve yardımıcımız olsun” ifadelerini kullandı.

Ramazan Karahan BBP aday adayı