İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ!

TAKİP ET

Denizlispor Yönetimi Güven tazeledi. 491 üyeli kongreye, 328 kişi katıldı. İlk toplantıda çoğunluk sağlayan yönetim, yeni listeyi de oluşturdu.

Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda dün akşam yapılan Denizlispor Olağanüstü Genel Kuruluna oy kullanma hakkına sahip 491 delegeden 328’i katıldı. Erdal Otçu’nun divan başkanlığına seçildiği kongrede gündem maddeleri tek tek oylanırken, daha önce 1 başkan 23 yönetim kurulu üyesi olan yönetim kurulu, tüzük değişikliği ile 1 başkan 14 yönetim kurulu üyesi olarak değiştirildi.
Tek listeyle gidilen kongrede, bir süre önce Mustafa Üstek’in başkanlığı bırakmasıyla yönetim kurulu tarafından başkanlığa getirilen Ali Çetin, oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi.
Teşekkür konuşması yapan Ali Çetin, “Gece gündüz demeden çalışacak bir yönetimle Denizlispor’un başarısı için çalışacağız. Denizlispor’u başarıya ulaştırmak ve Türkiye’de örnek bir kulüp haline getirmek için uğraş vereceğiz. İlk hedefimiz şampiyon olmak. Geldiğimiz günden beri yaptıklarımız ortada. Bundan sonra daha da çok çalışacağız. En büyük hedeflerimizden biri de, bundan sonra olağanüstü genel kurulların olmaması. Bundan sonra Denizlispor’da 3 yılda bir olağan kongreler yapacak. Bizi göreve layık gören Denizlispor camiasına teşekkür ediyorum” dedi. 

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ ADAY LİSTESİ
BAŞKAN –ALİ ÇETİN 
1.    TANER ATİLLA
2.    ENGİN ŞAHİN
3.    ALİ FIRAT 
4.    NEVZAT YAKI
5.    HASAN ÖNDER
6.    MAHMUT AKARSU
7.    UĞUR ÇOŞKUN
8.    FİKRET ONUR
9.    MUHAMMED ÜSTEK 
10.    YASİN ÖZPEK
11.    DR. SALİH ÖZCAN
12.    KAAN ŞANLIKAN
13.    CAN CESUR
14.    İSMAİL BAY