İstifa eden üyeler, geriye dönmüş

TAKİP ET

"Yetim ve Acizleri Koruma Derneği'nde istifa depremi" olarak verdiğimiz haberimize dernek başkanı Pakize ışıklı'dan yalanmama geldi.  Ancak, üyelerin istifa ettiğini ve daha sonra o yönetim kurulu üyelerinin aynı göreve geriye döndüklerini açıkladı.

Haberimizde kendisine ve derneğe yargısız  infaz yapıldığını söyleyen Derneğin başkanı Pakize Işıklı’nın gazetemize gönderdiği yazılı açıklaması şöyle:

“14.07.2021 tarihinde dernek yönetim kurulunun ve bazı dernek evraklarının görüntüleriyle hazırlanan YETİM VE ACİZLERİ KORUMA DERNEĞİ’NDE İSTİFA DEPREMİ başlıklı haberdeki bilgiler gerçek dışıdır.

Dernek üyeleri arasında başkandan ve/veya bir başka üyeden kaynaklı herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
 Her ne kadar haber içeriğinde, eski ve farklı tarihli üye istifaları, eş zamanlı ve aynı sebepli istifalar gibi gösterilmişse de, gerçekte (dernek kayıtları arasında bulunan) belgelerde görülen istifalar farklı tarihlerde ve istifa eden üyelerin özel sebepleriyle bildirdiği istifalardır.

Kaldı ki bu üyeler, istifadan sonra da dernek etkinliklerine gönüllü olarak katılmaya çalışan kişilerdir.
Ayrıca bazı istifa eden üyeler dernek yönetimine geri dönmüşlerdir.

Ayrıca dernek başkanının mevcut ve/veya daha evvel istifa eden üyeler üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi mevcut değildir.

Haber içeriği hem derneğin hem de başkanın manevi şahsiyetini zedeler nitelikte ve adeta yargısız infaz hüviyetindedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


 

Yetim ve Acizleri Koruma Derneği denizli istifa pakize ışıklı aysun nalbant