İyi Parti de 'Cesurlar' görev başında

TAKİP ET

2 Eylül 2019 tarihinde İyi Parti il Başkanlığı görevine atanan Hasan Akgün Cesurlar Hareketi olarak nitelendirdiği yeni yönetim kurulu ile basının karşısına geçti.


HABER MERKEZİ

2 Eylül tarihinde Genel Başkan Meral Akşener ve Teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzası ile tekrardan İl Başkanlığı görevine getirilen Hasan Akgün, 71 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.



Akgün bugün sabah 10.00'da Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi. Akgün yaptığı açıklamada," Bu bir cesurlar hareketi. bu doğrultuda cesur olan inanmış 71 kişilik yönetim kurulumuzu belirledik. Kadınlara pozitif ayrımcılık yaptık"ifadelerini kullandı.
Kongre Süreci Ocak'ta Başlayacak

Kongre tarihi hakkında da konuşan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün," Kongre sürecini genel merkezimiz belirleyecek. Sürec ise ocak ayından itibaren başlayacak. 71 kişilik yönetimimiz hazır. Artık daha aktif bir çalışma sergileyeceğiz. Bu doğrultuda teşkilatlanmaya ağırlık vereceğiz" şeklinde konuştu.

Kayyum İstemine Cevap

Son dönemde çıkan il başkanlığına kayyum istemiyle dava açılması konusunda kendine bu konuda tebliği olmadığını belirten Akgün, "Kayyum konusunda son zamanlarda çıkan haberler var. Bu konuda bana henüz ulaşan bir tebliğ yok. 2 Eylül itibariyle genel merkezimizin tebliği ile yeni başkan benim. Neden ve ne için kayyum istemi var bilmiyorum" dedi.

3 İlçeye Atama Yapılacak

İlçe Başkanı atamaları hakkında da konuşan Akgün 3 İlçede de atama yapılacağını duyuran Akgün," Biz bu yolda gerçekten iyi bir çalışma ortamına gideceğiz. Bu doğrultuda Babadağ, Sarayköy ve Bozkurt İlçe Başkanlarımızı da atayacağız. Eminiz ki orada da gerçekten elini taşın altına koyacak isimleri atayacağız ve partimizin geleceği adına çalışacak insanlar ile yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

İŞTE YENİ yÖNETİM kURULU

 

İyi parti de cesurlar görev başında hasan akgÜn itİ partİ denİzlİ