İyi Parti de Çobanoğlu yeniden aday

TAKİP ET

İyi Parti Pamukkale ilçe Başkanı Av. Mustafa Çobanoğlu, önümüzdeki ay yapılacak ilçe başkanlığına yeniden aday olduğu açıkladı.


Pamukkale ilçe Başkanlığı’na yeniden talip olduğunu basın toplantısı ile açıklayan İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mustafa Çobanoğlu, ”Siz kimsiniz?” diyenlere “Biz bu memlekete hizmet için bir araya gelmiş, Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti ilelebed payidar kalacaktır sözünü yere düşürmemek için kenetlenmiş “ iyi ve cesur insanlarız”

İyi Partili olmanın şartları bellidir.. İyi,cesur,namuslu, çalışkan ve vatansever olmak, bu büyük çatı altında yer edinebilmek için yeterlidir.”  Dedi.



Toplantıda, Türkiye’nin birlik ve beraberliğe, bu koşulları sağlamış, kendi içinde kenetlenebilmiş, dava şuuru ile hizmet için yanıp tutuşan siyasi kadrolara ihtiyaç duyduğunu ifade eden İyi Parti ilçe başkanı ve adayı Çobanoğlu, “9 Şubat’taki seçimlere tüm partililerimizi bekliyoruz. Biz Türkiye’nin aydınlık geleceğini inşa etmek adına siyaset yapmak için yola çıktık. Pamukkale ilçe teşkilatı’nın başkanı olarak hep bu şuurla siyaset yapmaya, kadrolarımızı ve gençlerimizi de bu doğrultuda yönlendirmeye gayret ettim. Birleştirici ve uzlaştırıcı olmaya özen gösterdim.



Temsil ettiğim makam, şikayet etme, eleştirme, ötekileştirme makamı değil, birleştirme, sorunlara çözüm üretme makamıdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı şuurla İYİ Parti’ye hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini isterim.

Buradan göreve tekrar talip olduğumu bildiriyor, dava arkadaşlarımın desteğini istiyorum. Kongremiz, hizmet yarışıdır. Çıkacak sonucun teşkilatımıza  ve Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum.” Diye konuştu.
HABER MERKEZİ
 

İyi parti mustafa çobanoğlu denizli haberleri denizli aday pamukkale ilçe