İYİ Parti'de devir teslim Yapıldı

TAKİP ET

İYİ Parti Denizli 2. Olağan İl Kongresi'nde başkanlığaaz bir farkla seçilen Raziye Akışık, eski başkan Hasan Akgün'den görevi devraldı. Devir teslim töreninde konuşan yeni İl Başkanı Akışık, partisinin çeşitli kesimlerinde meydana gelen istifaları değerlendirirken, Hasan Akgün kongrede Milletvekili Yasin Öztürk'ün tesbih koparması hakkında göndermede bulundu.

İYİ Parti Denizli 2. Olağan İl Kongresi aldığı 267 oyla Hasan Akgün'ü az bir farkla geride bırakarak İl Başkanı seçilen Raziye Akışık, selefi Hasan Akgün'den bugün görevi devraldı. Güzel bir ortamda yapılan devir teslim töreni sırasında, çiçeği burnunda il başkanı Raziye Akışık istifaları değerlendirirken, Hasan Akgün ise milletvekili Yasin Öztürk’e tesbih olayı yüzünden göndermelerde bulundu
 
AKGÜN “BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ, GÖREVİMİZİ YAPACAĞIZ”
Devir teslim töreninde söz alan eski başkan Hasan Akgün, “Biz il başkanı seçilen Raziye Akışık'ın yanındayız.” Diyerek, kongrede Milletvekili Yasin Öztürk'ün tesbih koparması olayına da gönderme yaparak “Bugüne kadar taşımış olduğumuz bayrağı size devrettik. Daha iyiye götürmek için elimizden geleni yapacağımıza şüphemiz yok. Kimse de şüphe duymasın. Bizler de her konuda yeni yönetimin yanındayız. Bizim derdimiz tesbih koparmak değil. O ipi biraz daha sağlamlaştırabilmektir. İnşallah zincirin en zayıf halkasını gördüğümüz bu kopuşların tesbih taneleri gibi dağılmaması için ben ve arkadaşlarım üzerimize düşen görevi yapacağız. Pirtimize hayırlı uğurlu olsun." dedi.
 
BAŞKAN AKIŞIK'TAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Devir teslim töreninde, eski başkan Akgün'ün ardından söz alan yeni Başkan Raziye Akışık; partiyi toparlayacaklarını belirterek "Biz baştan beri birlik beraberliği vurguladık. Tüm ilçe kongrelerinde bizzat bunu vurguladım. Zaten Hasan Başkanımız ile birlikte yol aldık, çalıştık. Bundan sonrada çalışacağız. Biz bir aileyiz, aynı mahallenin çocuklarıyız." Diyerek, birlik beraberlik mesajı verdi.
Partiyi toparlamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Başkan Akışık, partideki istifalar konusunda da, “istifaların normal olduğunu, bunu önlemek ve istifa edenleri de ikna edeceklerini” belirterek, “İstifalar olacaktır. Her zaman bunlar beklenen şeylerdir. Biz o arkadaşlarımızı da ikna ederek, yanımıza alacağız. Hiç kimseye bir gönül kırgınlığımız yok. Baştan beri hepimiz inandığımız bir davanın insanlarıydık. Yine öyleyiz. Her zaman teşkilatın yanındayız. O arkadaşlarımızı da  tekrar kırmadan yanımıza davet edeceğiz. Bizim kapımız her şekilde açık. Kongrenin akabinde böyle bir şey olması elbette üzücü bir durum. Biz art niyet düşünmüyoruz. Vardır bunda da bir hayır diyoruz. Ben istifaların vekille alakalı olduğunu düşünmüyorum. Vekille alakalı ise onun adına da cevap veremem. Biz köprü olacağız." Şeklinde konuştu.