İYİ Parti'de Güney ilçe teşkilatı karıştı

TAKİP ET

İYİ Parti'de bir süre önce istifa eden eski ilçe başkanı Serdar Tapalı'nın il yönetiminin bilgisi dışında başka siyasi parti temsilcileri ile görüşmeler ve pazarlıklar yaptığı ileri sürüldü. İlçe yönetimi görevden alındı, Tapalı ihraç istemiyle disipline sevk edildi.

İYİ Parti’de Güney ilçe teşkilatı karıştı. Bir süre önce görevinden istifa eden eski ilçe başkanı Serdar Tapalı’nın diğer siyasi partilerle görüşmeler yaptığı ileri sürüldü. İYİ Parti Güney Belediye Meclis üyesi da olan Tapalı’nın bu görüşmeleri il başkanlığı ve teşkilat sorumlularının bilgisi dışında gerçekleştirdiği, görüşmelerde pazarlıklar yapıldığı iddia edildi.

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Nihan Cihan Özden yaptığı yazılı açıklamada Tapalı’nın tedbirli olarak ihraç işlemlerinin başlatıldığını, ilçe başkanlığı görevini vekaleten yürüten Alaattin Ağırbaş ve ilçe yönetiminin de görevden alındığını ifade etti.

 

‘TAHAMMÜLÜMÜZ YOK’

 

Özden açıklamasında; “Güney İlçe Başkanlığımızın ve 2019 yerel seçimlerinde İYİ partimiz tarafından aday gösterilerek seçilen belediye meclis üyesi Serdar Tapalı’nın başka siyasi parti temsilcileri ile İl Başkanlığımız ve Teşkilat Sorumlularımızın bilgisi dışında görüşmeler ve pazarlıklar yürüttüğü tarafımızca tespit edilmiştir.

 

Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde İYİ Partimizin milletimizden de her geçen gün daha çok destek gören ‘Hür ve Müstakil’ tutumuna aykırı olacak hiçbir davranışa tahammülümüz bulunmamaktadır.

Güney İlçe Başkanlığımızın görevlerinden alınması ve meclis üyesi Serdar Tapalı’nın partimizden tedbirli olarak ihracı hususlarında işlemlerin İl Başkanlığımızca başlatıldığını tüm kamuoyunun bilgilerine sunarız” ifadelerini kullandı.

 

iYİ PARTİ güney ilçe teşkilatı Serdar Tapalı