İYİ PARTİ'DE HONAZ ADAYI KİRAZ OLDU

TAKİP ET

İYİ Parti Honaz Belediye başkan adayı olarak Enver Kiraz'ı belirledi.

İYİ Parti Honaz belediye başkan adayı Enver Kiraz oldu. Bugün İYİ Parti Denizli Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Yasin Öztürk’ü ziyaret eden Kirazın adaylığı bu ziyarete ilişkin fotoğraflarla paylaşıldı. Ziyarette İYİ Parti Honaz İlçe Başkanı Osman Çaybaşı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

 

İş insanı olan Kiraz ilçede Şoförler Odası başkanlığı görevini yürütüyordu. Adaylığı nedeniyle Kiraz’ın bu görevi bıraktığı öğrenildi.

 

Başkan adayı Enver Kiraz, Öztürk’ü ziyaretinden sonra İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve TBMM Grup Başkanvekili Musavvat Dervişoğlu’na da bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

‘YENİ YÜZ TEMİZ SİYASET’

 

Adaylığına ilişkin değerlendirmede bulunan Kiraz; “Yeni yüz, temiz siyaset diyerek yola çıkıyoruz. Nasipse Honazımız için daha iyi ve daha yeni hizmetler üreteceğiz. Daha önce hiçbir siyasi parti faaliyetleri içinde yer almamıştım. Sivil toplumdan gelen bir kişiyim. Çalışmalara hemen başlayacağız. Ekibimizle birlikte ev ev dolaşarak projelerimizi Honaz halkına anlatacağız.

 

Honaz’ı mutlu ve huzurlu insanların ilçesi haline getirmek istiyoruz. Mutluluk ve huzur üzerine kurulu bir sistemi Honaz’a getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Diğer yandan Honaz’da Cumhur İttifakı adına MHP Ali Semerci’yi aday göstermişti. CHP yoluna mevcut belediye başkanı Yüksel Kepenek ile devam etme kararı almıştı. İlçenin eski belediye başkanlarından Turgut Devecioğlu da BBP adayı olarak kamuoyuna açıklanmıştı.

 

yasin öztürk enver kiraz honaz iyi parti