İyi Parti'nin Acıpayam adayı Mahir Altuğ

TAKİP ET

Ak Parti'den istifa ettiği söylentileri çıkan Mahir Altuğ, İyi Parti'den Acıpayam Belediye Başkan adayı oldu.

İyi Parti’den adaylığı kesinleşen Altuğ’un Ak Parti’den istifa ettiği söylentileri de böylece gerçeğe dönüşmüş oldu. İyi Parti kaynaklarından edindiğimiz bilgiye göre, Mahir Altuğ’un, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 12 Şubat’ta Denizli’de yapacağı aday tanıtım toplantısında Acıpayam için Altuğ’un elini havaya kaldıracağı öğrenildi.

Neler yaşanmıştı.

ADAYLAR AÇIKLANIRKEN İSTİFA GELDİ

 

Ak Parti’nin Denizli’deki kurucu merkez ilçe başkanı olan Altuğ, il yönetimlerinde görev aldı ve il başkan yardımcılığı yaptı. Son yerel seçimlerde Acıpayam’dan belediye meclis üyesi olan Altuğ aynı zamanda Denizli Büyükşehir Belediye meclis üyeliği görevi yürütüyordu.

 

Aday belirleme sürecinde Acıpayam’da yapılan temayül yoklamasında ilk sırada çıktığı ileri sürülen Altuğ’un, partisinin aday tanıtım toplantısı yapıldığı gün istifa ettiği ileri sürülmüştü.

 

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI…

 

Sosyal medyada paylaşım yapan Altuğ ‘Kamuoyuna Duyuru’ başlığıyla seslendiği takipçilerine, “5 yıldır Acıpayam’lı hemşerilerimle beraberiz. Her mahallemize, çiftçimize, esnafımıza, gençlerimize gittim; gidiyorum.

 

Sorunları belirledim, projelerimi hazırladım. Bana verdiğiniz destek ve duyduğunuz güven ile Acıpayam Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundum. Partimiz bu süreçte birden fazla kamuoyu yoklaması yaptı. Hepsinden birinci çıktım. Güveniniz ve desteğiniz için sizlere, her birinize çok teşekkür ediyorum.

 

Benimle birlikte mesai harcayan, çalışan, bana kol kanat geren dostlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler Acıpayam’ın evlatları olarak, bir araya geldik, kısa sürede neler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Rabbim, bana ilçemize hizmet etmeyi, hemşerilerimle, dostlarımla birlikte aynı yolda yürümeyi nasip etsin. Malumunuz, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Acıpayam Belediye Başkan Adaylığı AK Parti’miz tarafından bir başka arkadaşımıza verilmiştir.

 

Hayırlı olsun. Umutsuzluk yok. Gam yok, tasa yok... Gün gelir, gül açar; bülbül de öter. Beraber olacağımız, birlikte yol yürüyeceğimiz günler uzak değil” diye seslendi.

 

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Mahir Altuğ