İYİ PARTİ'NİN BULDAN ADAYI MUSTAFA GÜLBAY

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında belediye başkan adaylarının bir kısmını açıkladı. Daha önce Buldan'da CHP'den belediye başkanı seçilen Mustafa Gülbay, İYİ Parti'nin adayı oldu.

İYİ Parti’de bazı kent merkezleri ve ilçelerde belediye başkan adaylıkları açıklandı. Partinin TBMM’deki grup toplantısında Genel Başkan Meral Akşener tarafından açıklanan başkan adayları arasında Denizli’nin Buldan ilçesinde bir dönem başkanlık yapan Mustafa Gülbay da yer aldı.  Gülbay’ı kürsüye çağıran Akşener, birlikte objektiflere poz verdi.

 

2014 yerel seçimlerine CHP adayı olarak katılan ve seçimi kazanan Gülbay, bir sonraki dönem partisi tarafından aday gösterilmemişti. Tepki olarak Demokrat Parti saflarına katılan Gülbay bu parti adına yarışmış fakat seçimi kazanamamıştı.

 

İlçede son yaşanan olayda Demokrat Parti ve İYİ Parti ilçe yönetimleri Gülbay’ı ortak aday olarak gösterme kararı almış fakat Demokrat Parti il yönetimi bu karara onay vermemişti. Dün il yönetimi partinin ilçe yönetimini görevden aldığını açıkladı.

 

Yaşanan bu krizin hemen ertesi günü Gülbay’ın İYİ Parti adaylığı da kesinleşmiş oldu.

 

buldan iyi parti adayı Mustafa Gülbay