İYİ PARTİ'NİN TAVAS BELEDİYE BAŞKAN ADAYI EMİN BARINER

TAKİP ET

İYİ Parti Tavas Belediye Başkan Adayı Gazeteci Emin Barıner oldu. Barıner'in bugün İYİ Parti Lideri Akşener'le görüşmesinin ardından adaylığı resmi olarak açıklandı.

İYİ Parti Tavas Belediye Başkan Adayı, Denizli Şehir Gazetesi, Deha20 Gazetesi kurucusu, Pamukkale TV Yönetim Kurulu Üyesi Gazeteci Emin Barıner oldu. Denizli basın camiasının yakından tanıdığı gazeteci Barıner siyaset arenasında boy gösterdi. 

 

İYİ Parti Genel Merkezi’nde, Denizli Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Katip Üyesi Yasin Öztürk'ün de katılımıyla, Genel Başkan Meral Akşener İle gerçekleşen görüşme sonrasında Barıner'in Tavas İYİ Parti Belediye Başkan Adaylığı resmen açıklanmış oldu.

 

ÖZTÜRK: BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

 

Görüşme sonrasında yapılan açıklamada, İYİ Parti'nin Tavas Belediye Başkan Adayının belirlenmesinde demokratik süreçlerin işlediği ve partinin ilke ve değerlerine uygun olarak en uygun adayın seçildiği vurgulandı. Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, Emin Barıner'in Tavas'ın geleceği için önemli bir aday olduğunu belirterek, seçim sürecinde tüm parti mensuplarının birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade etti.

 

Emin Barıner Tavas Belediye Başkan adayı iyi parti