İYİ PARTİ PAMUKKALE İLÇE SARSILDI

TAKİP ET

Geçtiğimiz Pazar Günü yapılan il kongresi ile birlikte durulması beklenilen İyi Parti'de, bu kez Pamukkale ilçe yönetim kurulu asıl/yedek üyelerinden 30 kişinin istifası ile büyük deprem yaşandı. İstifa edenler Mustafa Çobanoğlu'nu tutarsızlıkla suçladılar.

İstifalarını genel merkeze de gönderen istifacı yönetim kurulu üyeleri, “İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu’nun tutarsız davranışları ve yönetimi yok sayan hareketleri nedeni ile İyi Parti Pamukkale İlçe Yönetim Kurulundan istifa ediyoruz. Belirtilen istifaların seçilmiş İl Yönetimi ile alakası bulunmamaktadır. Her zaman genel merkezimizin emrindeyiz. Saygılarımızla.
İstifa Eden Yönetim Kurulu Üyeleri;
Ahmet Demirci, Fatih Akbulut, Ahmet Muslu, Elif Demirci, Aysun Ekmekci, Gürkay Ünay, Hakan Kavak, Enver Çağlayan, Murat Şükün, Betül Böyükçam, Hakan Köseoğlu, Musa Güngör, Malik Zingal, Emre Yıldız, Mustafa Karakaya, Latife Yaşar, Mustafa Yalçınkaya, Yeliz Sözbilir, Özay Kabaca, Mehmet Bilgen, Zehra Zembil, Mustafa Öztürk, Hüseyin Salık, Mehmet Gök, Ali Çelikçi, Sevinç Ödemiş, İsmail Çelimli, Halil İbrahim Davarcı, Hasan Çallı, Zekayi Çınar