İYİ PARTİ PAMUKKALE YÖNETİMİ BELLİ OLDU!

TAKİP ET

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığına getirilen Mustafa Çobanoğlu, Yönetim Listesini basın mensuplarına duyurdu. Toplantıya katılan İl Başkanı Hasan Akgün ve onlarca partili katıldı.

Kurucu İlçe Başkanı Adem Süpçin’den görevi devralan Mustafa Çobanoğlu kendisi ile birlikte kırk(40) kişiden oluşan Pamukkale İlçe Yönetim kurulunu bugün parti binasında düzenlediği basın toplantısı ile duyurdu.

 

“İYİ PARTİ İKTİDARA ALTERNATİF TEK PARTİ”

İyi Parti’nin iktidara alternatif tek parti olduğunu söyleyen yeni İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu ,”İYİ Parti bir merkez partisidir. Tüm engellere rağmen büyük mesafe kat etmiş, iktidar olma yolunda ilerleyen, iktidara alternatif tek partidir. Daha Yeni başlıyoruz! Pamukkale İlçemizin önemi partimiz ve teşkilatımız açısından büyüktür. Bu sebeple hedefimiz de büyüktür. Menzile ulaşmak için ilçemizde ki, her mahalleye, her caddeye ve her sokağa girecek, tüm gönülleri fethedeceğiz” ifadelerini kullandı.


İŞTE YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Ahmet Muslu, Aysun Ekmekçi, Bahattin Uskuç, Berrin Satır, Cevdet Çokakoğlu, Deniz Burak, Ekrem Dönmez, Emel Kapcı, Ensari Durmuş, Enver Çağlayan, Erol Göçer, Fatıma Turhan, Fatih Servet, İbrahim Özoğul, İsmail Günay, Halil Kıybar, Hayati Uğuz, Huriye Eknez, Hüseyin Ateş, Keziban Çağ, Kudret Apak, Mehmet Dönmez, Mehmet Erdoğan, Muhammet Döner, Mustafa Yalçınkaya, Nevzat Öter, Ömer Yıldız, Raziye Bebeci, Sadi Yılmaz, Salih Menteş, Şabettin Erdaş, Tamer Yiğit, Turgay Liman, Tülay Uzakgider, Yasemin İrdem, Yasin Önenç, Yaşar Uzun, Zahide Meral Ersoy, Züleyha Selçuk.