İYİLİK HAREKETİNE DESTEKLER SÜRÜYOR

TAKİP ET

Merkezefendi Belediyesi'nin Ramazan ayı için başlatmış olduğu 'Merkezefendi El Ele' iyilik hareketi tüm hızıyla devam ediyor.

İhtiyaç sahiplerine ve ekonomik sıkıntı yaşayan esnafa, hayırseverler aracılığı ile yardım yapılan iyilik hareketine İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe, yönetimi kurulu üyeleri ile İYİ Parti meclis üyelerinden de destek geldi.

“AMACIMIZA ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hemşerilerinin iyilik hareketine göstermiş olduğu yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Doğan, “Merkezefendi El Ele iyilik hareketine büyük bir destek, yoğun bir katılım var. İlk günden bu yana desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize çok çok teşekkür ediyorum.

Başlatmış olduğumuz iyilik hareketi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. Amacımıza, hedefimize ulaşmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. İyilik hareketimize İYİ Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökçe ve yönetimi ile İYİ Parti meclis üyelerimiz destek verdi. Kendilerine katkılarından ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İyİlİk hareketİne destekler sÜrÜyor denizli denizlimuhabir