jandarmadan 'Demir Yumruk' operasyonu

TAKİP ET

Denizli'de İl Jandarma Komutanlığı tarafından kendilerine 'Gece Yarasaları' adı veren hırsızlık çetesine operasyon düzenlendi.

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde 24 Ekim tarihinde 25 bin lira değerinde yüksek gerilim hattına ait demir hırsızlığına ilişkin jandarma tarafından çalışma yapıldı. İlçe Jandarma timleri ile JASAT dedektifleri tarafından 36 kamera ve 63 saatlik görüntülerinin izlenmesi neticesinde  biri erkek biri kadın 2 şüpheliye ulaşıldı. Yapılan fiziki takip neticesinde 'Demir Yumruk' operasyonuyla yakalanan 69 suç kaydı olan ve hırsızlıktan aranan İhsan T. ile 22 suç kaydı bulunan ve 3 suçtan aranması olan eşi Seher T. ekipler tarafınan kıskıvrak yakalandı. Yakalanmamak için çatıda saklandıkları tespit edilen 2 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken 2017 ve 2018 yıllarında yakalanan 'Gece Yarasaları' çetesinin üyesi oldukları tespit edildi.

denizli denizlimuhabir il jandarma komutanlığı jasat gece yarasaları demir yumruk operasyonu denizli haberleri haberler ihsan t. seher t. muhabir haberlerhaber yüksek gerilim hattı demir hırsızlığı