Kaçakçılığa Geçit Yok!

TAKİP ET

Denizli Emniyet Müdürlüğü yeni yılın yaklaşması ile kaçakçılara göz açtırtmadı. Kaçakçılık yapan 8 kişi yakalandı.

Denizli genelinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile mücadele ekipleri tarafından 9 – 15 Aralık tarihleri arasında yapılan operasyonlar neticesinde; yeni yılın yaklaşması ile çeşitli mekanlarda ve vatandaşlara yasadışı yollardan temin edilerek satışa sunulmak istenen, insan sağlığını olumsuz etkileyen kullanımında ciddi sonuçlar doğuran Sağlık Bakanlığı denetiminden geçmemiş, faturasız, belgesiz her türlü kaçak eşya satışının önlenmesi amacıyla Emtia (Eşya) Kaçakçılığı ve Alkollü İçki Kaçakçılığı’na yönelik yapılan çalışmalarda 8 şahıs yakalandı.

Yakalanan şahıs 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na Muhalefet suçundan haklarında adli işlem yapıldı.

Gerçekleştirilen yakalamalar kapsamında yapılan aramalarda toplam: 3 bin 180 Adet Elektronik Sigara ve Likidi, 738 Adet Cinsel İçerikli Ürün, 459 Paket Kaçak Sigara, 130 Litre Kaçak/Sahte Alkol, 105 Şişe Kaçak/Sahte Alkol, 5 Litre Etil Alkol ele geçirildi.

Öte yandan hakkında Yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahıslarla ilgili olarak Denizli’de 5809 Sayılı Elektronik Haberleşme  Kanununa Muhalefet Olmak suçundan 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 20 bin 80 TL para cezası ile aranan 1 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


#Denizlide yeni yıl öncesi operasyon

kaçak alkol denizli