Kaçarak evlendiler, çocuklarıyla düğün yaptılar

TAKİP ET

Eskihisar mahallesi muhteşem bir roman düğününe şahitlik etti. Kaçarak evlenen çift, 2 yıl sonra kucaklarında çocuklarıyla düğün yaptı.

2019 yılında birbirlerini severek evlenmeye karar veren Eda ve Yaşar çiftinin evliliklerine sıcak bakmayan  aileleri  nedeniyle  kaçmaya karar verdiler

 2019 yılında kaçarak dünya evine giren gençlerin  geçen 2 yıl içerisinde birde bebekleri oldu. Eda-Yaşar Özcan çiftinin bebekleri olunca da aileler barıştı.

İki ailenin de isteği ile kızları ve oğullarının düğünlerini yapmaya karar verildi. 6 aylık olan bebekleri ile düğün yapan gençlerin düğünlerine sevenleri katıldı.

1500 kişiye yakın davetlinin katıldığı Eskihisar’daki  muhteşem düğün  gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü, düğüne katılanlar roman havaları eşliğinde eğlendiler.

Kucağında çocukları ile oynayan gelin ve damadın mutlulukları ise gözlerine yansıdı.  Denizli sosyal paylaş grubu yöneticileri Yüksel güler ve Hasan Hüseyin Tin'de sosyal medyadan canlı yayın yaparak binlerce takipçilerine bu güzel anı paylaştılar bizlerde genç çıftlerimiz Eda-Yaşar Özcan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz
 

kucağında çocukla düğün Eda Özcan Yaşar Özcan Eskihisar Denizli Roman düğünü