Kadir Gecesi programını 10 bin kişi canlı izledi

TAKİP ET

Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu, Hilal Camii'nden yaptığı canlı yayınla, Kadir Gecesini üyelerimizin evlerine taşıdı. 10 bin üyemizin canlı olarak izlediği Kadir Gecesi özel programı, izgi ve huşu içerisinde izlendi.

Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu ve merhaba denizli grubu yöneticileri yüksel güler ve hakan kaya Denizli Hilâl camisinden kadir gecesi özel programını canlı yayın ile camilere korona virüs salgınından dolayı gidemeyen üyelerine 1000 aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi özel programını canlı yayınla binlerce üyemize aktardılar.



Saat 21.00 de başlayan program 1.5 saat sürdü. Programı; 10 bin üyemiz canlı yayına bağlanarak izledi.

Hilâl Camisi imam Hatibi Muhammed Oğuzalp, Hafızlar Enes Yasin Çelik, İsmail Çetin Talha Hüseyin Karaca'nın katılımı ile bu özel gecede kur’an tilaveti ilahiler okudular ve gecenin sonunda, üyelerimizin de katılımı ile 1001 Hatim duası yaptırarak geceyi sonlandırdılar.



Her zaman farkındalık yaratmaya devam eden Denizli Sosyal Paylaşım Gurubu ve Merhaba Denizli gurubu yöneticileri Yüksel Güler ve Hakan Kaya geçen hafta da Külliye camisinden Ramazana özel program ile canlı yayın yaparak,  üyelerimize ramazan ayının atmosferini ve güzelliklerini aktarmışlardı. Bundan sonra da Denizli Sosyal Paylaşım olarak, sosyal projelerle üyelerimize bu tür etkinlikleri aktarmaya devam edeceğız...

Haber merkezi
 

hilâl camisi imam hatibi muhammed oğuzalp kadir gecesi özel programı denizli enes yasin Çelik İsmail Çetin talha hüseyin karaca denizli muhabir denizlimuhabir