Kale'ye doğalgaz geliyor

TAKİP ET

Kale ilçesi'nde  3 ay içerisinde doğalgaz altyapı çalışmaları başlıyor.

Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç,  Ak Parti Milletvekillerinin girişimleri ile Kale ilçesinde 3 ay içerisinde doğalgaz alt yapı çalışmalarının başlatılacağı müjdesini verdi.

Belediye Başkanı Sağınç, Kale ilçesinin bir kısmının bu yıl kışı doğalgaz yakarak ısınmaya başlayacağını söyledi. Başkan Sağınç; “Milletvekillerimizin girişimleri ile Kale ilçesinde doğalgaz çalışmalarının başlanmasına karar verildi. 3 ay içerisinde ilk kazmanın vurulacağı ilçemizde ilk olarak Cumhuriyet mahallemizde doğalgaz alt yapısına tamamlanacak. Sırasıyla ilçemizin diğer mahallelerine doğalgaz yatırımları getirilecektir. 2022 yılı Kale ilçemizin doğalgaz ile tanışma yılı olacak.

Kalelilerin konforu ve huzu için yaptığımız çalışmalarımızı artırarak devam ettirmeyi umuyoruz. Son bir haftadır düzenlediğimiz Turizm Tanıtım Günleri ile ilçemizin sesini ve görsel güzelliklerini, lezzetlerini ülke geneline yaydık. Çok olumlu geri dönüşümler aldık.  Ülkemizin ekonomisinin yükseltilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam edecek.” diye konuştu.
 

Mehmet Salih Sağınç Kale Belediyesi