Kallimci'nin "Bitmeyen savaş" eseri, dizi film oldu

TAKİP ET

Denizlili Eğitimci-Yazar Hasan Kallimci'nin "Bitmeyen savaş' isimli eseri, Youtube kanalında animasyon film olarak yayınlanmaya baladı.

 
Youtube’un @meypom isimli sayfasında her hafta Cumartesi günleri saat 11.00’de yayınlanan, Hasan Kallimci’nin  “Bitmeyen Savaş” isimli eserinde çocukların hastalıkları savaşları eğlenceli bir şekilde çocuklara aktarılıyor.

Küçük yaştaki çocukların kendi vücutlarını ve karşılaşacakları hastalıkları eğlenceli bir şekilde tanımaları için yola çıkan TMC’nin üstlendiği film, 13 bölümden oluşuyor.
 
Vücudumuzdaki yararlı hücrelerin, mikroplarla olan bitmeyen savaşını konu eden proje, canlandırma yöntemiyle özellikle küçük yaştaki çocukların sağlık konusunda bilinçlendirilmesi, çevresi ve doğayla dostluk bağlarının kuvvetlendirilmesi gibi sosyal hedefleri barındırıyor.     

PROJE
 
Çocuklara vücudumuzu tanıtmanın yanı sıra, neden hasta oldukları ve nasıl yendikleri konusunda meraklarını giderecek “Bitmeyen Savaş”ta, anne, baba, çocuk ve doktor gibi gerçek karakterlerle birlikte; ordu komutanı, akyuvarların kuvvet komutanı, kraliçe, gibi sanal karakterler ve Boğmip, Zatmip Kızmip, Kabamip Tifmip gibi mikrop karakterleri yer alıyor. “Bitmeyen Savaş”, her Cumartesi saat 11.00’de MEYPOM Çocuk YouTube kanalında yayında!.

Yönetmen: İlker Korkmaz
Yapımcı: Mustafa Karahan
Senaryo: Hasan Kallimci, Nilden Süer
Uygulayıcı Yapımcı: Kamil Şirin
Müzik: Kıraç
Jenerik Müziği: Cengiz Köroğlu
Konsept Tasarım: Ayşen Demirkan, Reha Çetinkaya, İlker Korkmaz
Animasyon Yönetmeni: Uğur U. Yetişkin
Dublaj Yönetmeni: Ayşe Şule Bilgiç
Danışman Doktorlar: Oğuz Cinbiş, Selahattin Erhan Danışman
Psikolog: Gülnihal Rabia Karahan

 İzlemek için tıklayın: 
https://www.youtube.com/watch?v=ZPCPar2aZSE&feature=youtu.be


HABER MERKEZİ
 

kallimci in itmeyen savaş eseri dizi film oldu hasan kallimci bitmeyen savaş meypomÇocuk meypom Çocuk