Kamyonet Ticari Araçla Çarpıştı! Yaralılar Var!

TAKİP ET

Denizli-İzmir Karayolu nda meydana gelen kazada kamyonet ile ticari araç çarpıştı, kamyonet devrildi., ortalık can pazarına döndü. 2'si ağır yaralı olmak üzere toplamda 5 kişi yaralandı.


HABER MERKEZİ
 
Denizli'den Sarayköy-İzmir karayoluna seyir halinde bulunan bir kamyonet ve bir ticari araç kaza yaptı. Kazada 5 yaralı olduğu kaydedildi. Bölgede trafik akışı durma aşamasına geldi.
 
Edinilen bilgiye göre , kaza bugün sabah saatlerinde Denizli-Sarayköy yolu üzerinde meydana geldi. Bir kamyonet, ticari araç ile çarpışması sonucu devrildi. Kazanın ardından kamyonette bulunan 1 kişi ticari araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Can pazarına dönen kazaya ilk yardım yolda bulunan diğer şoförlerden geldi.
 
Kazanın ardından araçlarda bulunan 5 kişininde yaralı olduğu bilgisi kaydedilirken yaralılara için bölgeye 112 Acil Sağlık Servisleri sek ediildi. Kaza bölgesine gelen acil sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yapmasının ardından yaralıları ambulans ile hastahaneye sevk etti. Bölgeye gelen trafik ekipleri bölgeyi incelemesinin ardından kaza hakkında soruşturma başlattı.
 
Yaşanan bu büyük çaplı kazanın ardından trafik durdu. Etrafta bulunan çok sayıda vatandaş kazaya müdahale etti. Bölgede temizleme çalışmaları devam ediyor.


 

denizli kaza 5 yaralı kaza denizli kamyonet ticari araç denizli-sarayköy karayolu