KAOSUN ORTASINDA HAYATİ MAÇ

TAKİP ET

Futbolcularının ücretlerini alamadığı gerekçesiyle federasyona başvurduğu Horozlar ligde kalma mücadelesinde son viraja giriyor.

2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma savaşı veren Denizlispor yarın sahasında 68 Aksaray Belediyespor’u konuk edecek. Ligde geride kalan 32 maçta 28 puan toplayan Horozlar sezonun kapanmasına 4 maç kala en kritik viraja girdi.

 

Kurtuluş hattı ile arasında 5 puan fark bulunan Horozlar önündeki iki maçı kazanması halinde ligde kalma iddiasını sürdürebilecek. Krizler içindeki yeşil siyahlıların kritik Aksaray karşılaşması yarın saat 15.00’de Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Maçı Adem Cinek, Mehmet Şenkaya, Volkan Kaan Topal hakem üçlüsü yönetecek.

 

5 FUTBOLCU İHTAR ÇEKTİ

 

Yeşil siyahlılarda bir türlü çözülmeyen maddi sorunlar nedeniyle ücretlerini alamayan futbolcular da federasyona ihtar çekmeye başladı.  Yeşil siyahlılarda kaleci Abdülkadir Sünger, kaptan Gökhan Süzen, Emre Sağlık ve Muhammet Özkal gibi takımın tecrübeli isimleriyle bu yıl yıldızı parlayan Bekir Turaç Böke ihtarda bulundu. Transfer yasağı devam eden ve kaynak bulmakta zorlanan Horozlar ay sonuna kadar bu futbolculara ödeme yapamazsa 5 kritik ismi de kaybedebilir.

 

denizlispor Akhisarspor