KAPTANLIĞI BIRAKTI MI?

TAKİP ET

Altaş Denizlispor'da flaş bir gelişme daha yaşandı. Yıllardır takımın kaptanlığını yapan Oğuz Yılmaz'ın kaptanlık pazubandını bıraktığı iddia edildi.

Yeni Asır Gazetesi Denizli Temsilcisi Sebahattin Alp’in haberine göre takımla ilgili konularda, kendisiyle görüşülmesini istediği öne sürülen Oğuz'un tepkisini koyup kaptanlığı bıraktığı ileri sürüldü. Kararını yönetime bildiren Oğuz'u ikna çalışmaları sürdüğü gelen haberler arasında.

BAŞKANIN HABERİ YOK MU?

Altaş Denizlispor'da, Türkiye Kupası maçında Şanlıurfaspor karşısında cezalı futbolcu oynatılması skandalının yankıları devam ederken, kulüp başkanı Mehmet Uz skandal haberi gazetede görüp öğrendiği ortaya çıktı.

Küplere binen ve çok sinirlenen Başkan Mehmet Uz, haberin küpürünü bazı yöneticilerle paylaştığı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Yeni Asır’dan Sebahattin Alp’e konuşan Başkan Uz "Ben yeni duydum. Gazeteden öğrendim. Bu işleri de mi ben takip edeyim. Art niyet düşüncesi var mı bakıyoruz. Saçma sapan hatalar sonrası, kamuoyu ile muhatap biz oluyoruz. Rize'de maçtaymış Gökhan Kaynak Hoca. Savunmasını alacağım. Detayını öğrendikten sonra gerekeni yapacağız. Para cezası gelirse, muhatap olanların maaşından kesilir" dedi.

Başkan Uz, genel müdürden altyapı koordinatörüne kadar herkesin dikkatinin çekileceğini, işini aksatanlar yüzünden Denizlispor'un imajının zedelendiğini sözlerine ekledi. Denizli yönetimi şimdi PFDK'dan çıkacak cezaları bekliyor. Bu arada profesyonel futbol şubesinde Hikmet Olgun'un yalnız kaldığı, diğer yöneticilerin işleri nedeniyle takıma gerekli vakit ayıramadıkları konuşuluyor.

Denizlispor Oğuz Yılmaz kaptan