KAR GELİYOR SICAKLIKLAR DÜŞÜYOR

TAKİP ET

Bir süredir ılık bir havanın hakim olduğu Denizli'ye Meteoroloji Müdürlüğü'nden kötü haber geldi. Müdürlük verilerine göre yarın (6 Aralık Perşembe) birçok ilçede kar yağışı etkili olacak. Kar ile birlikte hava sıcaklıkları da hissedilir derecede düşecek.

Denizli’de bahardan kalma günler bitiyor, yerini soğuk ve yağışlı hava alıyor. Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre yarın(Perşembe)kentin önemli bir bölümü soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Denizli’nin birçok ilçesinde kar bekleniyor.

           

Yarın Acıpayam, Çal, Çardak, Serinhisar ve Tavas’ta karla karışık yağmur bekleniyor. Çameli’de ise etkili kar yağışı olacak. Öte yandan kış turizminin gözdesi Denizli’nin ikinci beyaz cenneti olarak adlandırılan Bozdağ’da, yarın kar yağışından nasibini alacak.

          

İlçelerde kar beklenirken, kent merkezindeki ilçelerde ise yağmur var. Yağışların hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor.Kar ve yağmur ile birlikte kentte hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüşler yaşanacak. Özellikle kar beklenen ilçelerde Perşembe günü sıcaklıkların -4 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

            

Kar ile birlikte trafikte de yaşanabilecek olumsuzluklara karşı yetkililer sürücülerin özellikle yüksek kesimlerde ve kar beklenen ilçelerde dikkatli olmalarını istedi.