KARACAN KURS LOKMA HAYRIYLA EĞİTİME BAŞLADI

TAKİP ET

Denizli'de bu yıl faaliyete geçen Karacan Kurs Üniversite hazırlık eğitim kurumu lokma hayrında bulundu.

 HABER MERKEZİ



2019-2020 Eğitim ve öğretim sezonun başlamasıyla birlikte aktif olarak eğitim vermeye hazırlanan ve tecrübeli kadrosuyla dikkat çeken Karacan Kurs bugün yeni eğitim döneminin başarılı geçmesi adına lokma hayrında bulundu.

 


Tecrübeli ekibi ve öğrencileri ile birlikte birçok öğrenci velisinin katıldığı hayırda konuşan okulun kurucusu Nurettin Sert,” Biz inanarak bir yola çıktık bu yolda ekibimize ve öğrencilerimize güveniyorum” dedi.

 

Sert, konuşmasına şu sözlerle devam etti, “ Bu yıl başarı dolu bir sezon olmasını arzu ederek çalışmalarımızı tamamladık ve tecrübesiyle Denizli’ye örnek olacak bir öğretmen kadrosu oluşturduk. Biz hazırlığımızı yaptık, eğitim kadromuza ve bize inanıp güvenerek evlatlarını bizlere emanet eden velilerimizle birlikte el ele vererek öğrencilerimizin geleceklerinde önlerini açmak hedeflerine ulaştırmak için çalışmalarımızı yapacağız.


Bu konuda biz eğitim kadromuzla öğrencilerimize güveniyoruz. Henüz bu yıl açılmamıza rağmen gerçekten güzel bir ilgi ve tevecüh var biz bu ilgiyi boşa çıkarmayarak. Başarı çıtamızı ilk seneden üst seviyelere çıkaracağımıza inanıyoruz. Bu vesile ile başlayan 2019-2020 Eğitim ve öğretim döneminin İlimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temeni ediyoruz. Bugün ise bizleri kırmayıp lokma hayrımıza katılan öğrenci, veli ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hep birlikte başaracağız” dedi